werkwijze

Werkwijze Kastenontwerp

1 - Eerste kostenindicatie

Het proces start met een uitgebreide beschrijving van de vraag: de afmeting van de kast en welk materiaal/uitstraling je voorkeur heeft. Bij voorkeur ontvang ik ook foto's van de betreffende ruimte en eventueel inspiratiemateriaal. Vooral de website van Pinterest (link naar Kastenontwerp) is heel geschikt. Op basis van deze informatie kan ik je laten weten wat de kosten (bij benadering) zullen zijn.


2 - Bespreken van uw wensen en ideeen

Vervolgens  bespreken we alle wensen en ideeen. Dat kan bij mij op de werkplaats in Amsterdam Noord  of bij u thuis. Dat laatste heeft mijn voorkeur omdat ik op die manier een goed beeld van de omgeving van de kast krijg. Ik kan dan ook de maten opnemen.


3 - Voorstel met inspiratiemateriaal en 3D uitwerking

Ik verwerk alle elementen in een voorstel met daarin inspiratiemateriaal, een 3D uitwerking en een prijsopgaaf. Voor het maken van een 3D uitwerking breng ik kosten in rekening. Maar het ontwerp is geheel kosteloos als ik de kast voor jou ga maken.


4 - Aanbetaling en start

Bij het bepalen van het ontwerp en de keuze voor de materialen heeft u van mij een prijsopgave ontvangen. Voorafgaand aan het productieproces krijgt u van mij een factuur voor de aanbetaling. Dat is altijd 75% van de totale som. De overige 25% kun je voldoen via een pinbetaling na afloop van de montage.


5 - Productieproces van de kast

Het vervaardigen van de kast op maat kan bij Kastenontwerp op twee manieren. De eerste mogelijkheid is dat je er geen omkijken naar hebt. In dat geval maak ik het meubel in mijn werkplaats en kom op afspraak monteren. De tweede mogelijkheid is dat ik je meeneem in het productieproces. Productie en houtbewerkingsworkshop in één!


6 - Montage bij u thuis

Op de afgesproken dag kom ik de kast monteren. Voorafgaand aan de montagedag geef ik een inschatting van de montagetijd.

Werkplaats NDSM werf

NDSM Plein 121,

1033 WC Amsterdam (Noord)

kastenontwerp@gmail.com

06 22015523


Contactadres:

Christiaan Veldhuis

Adriaan Ditvoorsthof 17

1087 GX Amsterdam IJburg


KvK nummer 62712225